Linsgryta

Linsgryta
1 gul lök,
2 morötter,
3 dl röda linser,
2,5 dl grädde,
3,5 dl vatten
stekfett
( ärtor)
Kryddor

Finriv lök och morötter, värm lite olivolja i en panna och fräs lök/morot försiktigt. Häll över vatten, grädde. Ha i buljongtärning och linser samt basilika. Låt koka upp och sen sjuda i 20 min eller tills linserna är mjuka. Smaka av med peppar. Jag brukar även ha i lite ärtor i slutet! Servera med pasta förslagsvis :)L

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s