Fiskpurè

400 gram torsk
1/2 mtsk saft från citron
1 mtsk dill ( kryddburk)
1 mtsk timjan (kryddburk)
ca 50 gram osaltat smör
1 mtsk kokosolja
1 mtsk rapsolja
1 dl av spadet från den kokta fisken.

Koka fisken i osaltat vatten. Häll av spadet ( spara 1 dl).
Mixa alla ingredienser. Häll förslagsvis upp i iskubsform.

Jag serverade en blandning på : 1 kub av fisken, 1 kub sötpotatispure och 1 kub broccolipure. Gick hem 🙂 Detta var den första ” riktiga måltiden” hon fick prova. Annars har vi hittills serverat rotfrukter och grönsaker bara. ( + gröt och fruktpureèr)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s