Panerad sejfilè med ris och sås

sejfilè

1 pkt sejfilè
jasminris
hollandaisessås
2 ägg
mjöl
ströbröd
svartpeppar, vitpeppar, salt

Panera den tinade fisken i mjöl – ägg – ströbröd. Stek sedan i smör/ olja några minuter per sida. Krydda med exempelvis salt, svartpeppar, vitpeppar.
Servera med jasminris och hollandaisesås. Snabbt och enkelt, och perfekt ”matlådemat”. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s