Blomkålsmos

2 portioner.
1 Blomkålshuvud
Milda mat 4 %
salt, muskot, svartpeppar, örtsalt

Koka blomkål i vatten tills den är mjuk. Häll av vattnet. Tillsätt milda mat ca 1,5 dl beroende på vilken konstistens du vill ha på moset.
Krydda. Vispa med elvisp!
Vill man ha en fetare variant är det såklart smarrigt att ha i riven ost!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s