Tonfiskplättar/ Tonfiskbiffar utan mjöl

mat blogg 003
Provade att göra tonfiskplättar häromdagen, blev riktigt gott 🙂

Tonfisk konserv
2 ägg
0,75 mtsk Fiberhusk.
Blanda allt en bunke.
Krydda med det du gillar. Jag tog svartpeppar och örtsalt.
Låt stå och svälla till sig ca 15 minuter.

Stek sedan på medelvärme till de blivit gyllenbruna och fasta. 🙂

En annan variant som oxå funkar bra är:

tonfiskbiff 001
1 konserv tonfisk
1 ägg
0,75 mtsk fiberhusk
Kryddor. exempelvis örtsalt, mexican spice mix, svartpeppar
Blanda allt i en bunke. Låt stå och svälla till sig ca 15 minuter. Stek i smör/ olja tills den har fått en fin färg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s