Csn och skattepengarna – snart är ni betalda!


Hostgator, som tidigare hette Billy Gibby, hamnade i ekonomiska problem och bestämde sig för att låta sin kropp betala räkningarna åt honom. Så han sålde sin hud till olika företag som fick sina loggor intatuerade och slutligen sålde han också sitt eget namn.

Jag började med att bara sälja annonsplatser runt om på kroppen men det var i princip ingen som var intresserad. Sen fick jag sparken, min familj och jag var på väg att bli vräkta och jag behövde ett sätt för att kunna rädda oss ekonomiskt, berättar Hostgator i en öppenhjärtig intervju med Vice.

Hostagators tatueringar försörjer idag honom, hans fru och deras fem barn men det finns vissa han vill bli av med. Bland annat har två porrsidor köpt annonsplats i hans ansikte.

Min fru är okej med det men hon vill helst att jag ska ta bort tatueringarna från mitt ansikte, så det är vad jag jobbar mot nu.
För att finansiera det siktar Hostgator på att, förutom att sälja mer annonsplats på sin kropp, även att sälja sitt namn en andra gång.

– Jag försöker faktiskt sälja mitt namn just nu för att kunna ta mig in i Guiness rekordbok. Om till exempel Golden Palace köper mitt namn kommer jag att heta Goldenpalacedotcom Hostgatordotcom.

Vad kostar det?
Att annonsera på Hostgator Dotcom är inte gratis. Vill man ha sin logga tatuerad i hans ansikte får man betala i runda slängar 26 000 svenska kronor. För namnbytet fick han betala ungefär 98 000 kronor.

Infon hittade jag här.

BTW – min överskrift är ironisk.

Här är ett exempel på en kvinna som gjort liknande som ovanstående. SvD.se

Och här är en tjej som gaddat in killens namn i ansiktet.. nyheter24.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s